Våra tjänster!

Antenn & Parabolservice

BJS Radio TV har en lång och bred erfarenhet inom Antenn & Parabol branschen. Till oss vänder sig allt ifrån privatpersoner till företag som vill ha service med ett ansvar som fortsätter även efter installationen. Vi har många trogna kunder som har återkommit genom åren.

För oss är det viktigt att kunden står i centrum, får god service och rätt produkter som är anpassat till varje enskilt behov.

Vi har ett  brett samarbetsavtal med de flesta ledande företagen inom TV och parabolföretag. Detta gör att varje enskild kund får den bästa möjliga lösningen.


Vi kommer hem till dig och sköter installation och montering mm.

Jerker och Pontus sköter den största delen av de ovannämnda tjänsterna.

Dator & Installation

BJS Radio TV lagerhåller stationära och bärbara datorer. Har vi inte datorn du är intresserad av hemma, kan vi naturligtvis beställa hem den till dig. Vi lagerhåller även alla möjliga tillbehör så som usb minnen, hörlurar, tangentbord & möss mm. Kontakta oss för mer information.

Trött på den sega datorn där hemma, eller har du precis bytt dator och orkar inte installera om alla viktiga program, överföra allt personliga dokument, bilder och filer? BJS har en unik tjänst där en av våra killar kommer hem till dig och löser dina problem, detta gäller även vid köp av ny dator. Givetvis gäller RUT på arbetet.

Det är troligtvis Gordon eller Pontus som sköter installationen.

Fibersvetsning & Fiberinstallation

BJS Radio TV har investerat i en fibersvets och kan nu svetsa fiber. Vi utför även fastighetsinstallationer med svetsning av fiber.

 

Jerker och Pontus har hand om fibersvetsningen.

Kameraövervakning

BJS Radio TV har lång erfarenhet av övervakningssystem. Vi har många återkommande kunder och erbjuder hög standard av såväl produkter som tjänst. Vi levererar, monterar & installerar kompletta kameraövervakningssystem.

Privatperson eller företagare? Vi har lösningen för just dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.


Jerker
och Gordon utför installation och rådgivning av övervakningssystem.

PA - Ljudinstallationer

BJS Radio TV  säljer kompletta PA – system. Vi hjälper sjävklart till med ljudinstallationen som ibland kan vara krånglig. Vår personal är mycket kunniga inom området. Vi har stor erfarenhet inom branschen och ställer alltid kunden och dess önskemål i fokus.

Tveka inte att kontakta oss för konsultation eller rådgivning

Lasse och Jerker tar hand om PA och ljudinstallationen.

Har du önskemål om andra tjänster? Tveka då inte på att fråga oss!